Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

spara körningar och exikvera i Callen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • spara körningar och exikvera i Callen

    Svårt med toppic för denna =)

    Funderar på att göra massa körningar som sorterar ut aktier på kvällen/natten och de som uppfyller kriterierna lägger man i en databas eller txt fil eller något annat och sedan 09:00:0x i callen så kör man sista triggerscriptet mot de aktier som uppfyllde kriteriet och som ligger i databasen/txtfilen/annat och köper de som uppfyller sista kravet.

    är det någon som gjort detta eller är det helt onödigt, tänker på att få maximal speed och snabbhet om det blir en massa aktier som slutscriptet ska exikvera och man kan spara dyrbar tid.
    Kör man bara OMXS30 aktier kanske det inte spelar något roll men kanske på en 60-70 aktier.

    //M

  • #2
    Det går inte helt lätt att handla i callen. Se http://www.autostock.se/vbulletin/sh...ghlight=callen

    Du skulle kunna använda signalen från stängningen dagen innan och skicka order direkt kl 9:00 nästa dag. Detta kan göras i script och ingenting behöver sparas på fil. Kanske någon sorteringsfunktion om du inte vill handla alla aktier som uppfyller villkoren.

    Comment


    • #3
      Tack för svar Henrik,
      Mitt tänkte script är att göra körningar på kvällen och sedan göra en mindre körning på för sista kriteriet i callen, om det är uppfyllt så köper man.
      Så slipper man göra en körning på alla aktier man har i sin lista utan bara behöver köra på de som uppfyllt kraven.

      Men som Rikard skriver så kanske man får tänka om och försöka fånga de första avsluten och räkan ut vilket håll det är på väg.
      //M

      Comment


      • #4
        Du kanske menar någon kalkyl. Varför inte bygga in villkoren i scripten. Det går att använda villkor från dagen innan i kombination med villkor den aktuella dagen. Bara att koppla på alla aktier som kan handlas. Sedan är det svårt att veta exakt vad du vill göra.

        Om det inge går att handla i callen är ju villkoret från igår det samma fram till första tick den aktuella dagen.

        Comment

        Working...
        X