Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

SUPER FAST ranking

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Tidigare fanns den under [Dataservice1]. Någon får hojta till om fallet inte längre är så. Finns den inte där kan du lägga till på en egen rad:
    SurveillanceInterval=x

    Det är en vanlig uppfattning att ju snabbare exekvering dessto bättre resultat. Att snabba på exekveringen förbättrar per automatik ofta inte resultateten och kan göra resultaten mer svårtolkade. Det beror givetvis på och kan vara värt att prova. Dessutom måste man nog simulera i ungefär samma frekvens för att kunna jämföra simulering och skarpt. Kör man 1sek så kan simulering trigga 60ggr per minut. I verkligheten kommer frekvensen antagligen vara lägre. Simulerar du 1minut och kör 1sek kommer det skilja ännu mer. Oavsett vad du väljer avråder jag dig att använda dagens öppningskurs i prisscript och förmodligen inte i script heller.

    Comment


    • #17
      Man lägger till raden själv, den finns inte från början.

      Just ranking kan ju tjäna på att köras snabbare, det finns egentligen ingen anledning att låta det gå 5 sek mellan exekveringarna just när topplistan byggs upp. Det kommer inte gå varje sekund heller även om man ändrar parametern eftersom scripten tar sin tid att exekvera också. Annars håller jag med om att snabb exekvering generellt inte tillför nåt.

      Comment


      • #18
        Aha, snygt!

        Comment

        Working...
        X