Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Autostock approved strategierna

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • Autostock approved strategierna

    Om jag har förstått saken körs alla "Autostock approved" produkterna på Autostocks server och signalerar centralt därifrån.

    Har scripten även genomgått "kvalitetskontroll" av Autostock innan de godkänts för skarp körning ?

    Hur fungerar det om leverantören vill ändra i scripten på er server, granskar autostock ändringarna isåfall eller gör leverantören detta helt fritt ?

    Med detta menar jag rent programmeringstekniska detaljer, inga strategitankar eller funktioner bara sådant som kan tex. förorsaka loopande script, låsningar och annat otrevligt rackartyg.

    Mvh
    Rikard Bengtsson

  • #2
    Det stämmer i princip, men med skillnaden att varje Approver-leverantör exekverar sina strategier själv. Det vi gör är att länka vidare signalerna och se till att scripten på mottagarsidan är stabila och kan hantera misslyckade orderförsök osv så bra som möjligt.

    Loopning kan inte ske hur fort som helst eftersom vi lagt till filter mot det i vårt signalsystem. Även om strategileverantörens dator skulle få spader kan inte signaler länkas ut hur snabbt som helst.

    Strategierna i sig har vi oftast ingen inblick i, det är ju leverantörens hemlighet så dessa kan vi inte kvalitetssäkra. Det viktiga är att signalbiten fungerar utan risk för loopning, och att vi har möjlighet att bryta signaleringen om det skulle behövas.

    Comment

    Working...
    X