Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Stega Ordermodell

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • Stega Ordermodell

    Test kör en modell som köper/säljer aktier men inte på samma dag. Ordermodellerna stegar inte tillbaka när de är klara då jag trodde att de återanslöts när kursfeeden startar nästa dag. Under automatisk oderläggning finns inga aktier knutna till köpscriptet och endast 5 till säljscriptet. Strukturen på ordermodellerna är inte ändrade. Måste ordermodellen stega tillbaka till sekvens 1?

  • #2
    Hm, är inte riktigt med på hur du menar? Ordermodellerna stegar igenom sina sekvenser oavsett dagens datum osv, det styrs helt av st)-scripten.

    Comment


    • #3
      Så om det inte finns något st) script kör ordermodellen en gång och inget mer?

      När du under automatisk orderläggning har anslutit 8 objekt och nu visas bara 5 connected, har blivit disconnected pga att sl) scriptet har triggats?

      Varför ser man inte de 5 objekt som är connected som markerade?

      Comment


      • #4
        Ja, en ordermodell utan styrning av sekvenser eller loopning körs igenom en gång, därefter kopplar den bort sig själv.

        Om du är inne i Anpassa automatisk orderläggning och har "rätt" konto markerat i verktygslisten så ska du kunna se de modeller som är kopplade till något. Du kan också markera ett papper, klicka ENTER och titta i fliken längst till höger så ser du vilka ordermodeller som är kopplade till just det pappret.

        En sak att tänka på när man plockar in st)-script är att alla sekvenserna i en ordermodell måste ha st)-script om det finns på någon av dem. Det går alltså inte att låta tex de två första sekvenserna vara utan st) och därefter bara koppla det på den tredje sekvensen. Däremot går "loop"-funktionen att använda på tex enbart den sista sekvensen. Så det finns två sätt att loopa en modell.

        Comment

        Working...
        X